Gældsramt, hvad nu ?

Hvor stor er din gæld, hæfter du for den, kan den være forældet ? - der er meget der skal tjekkes.

Vi hjælper dig med at få styr på gælden og forhandle med dine kreditorer ? Vi vurderer om gældssanering eller akkord er aktuel for dig. Vi styrer processen og slipper dig ikke før alt er på endelig på plads !

(Tvangsauktion på vej ? - kontakt os straks for en drøftelse!)

- Gældssanering

Er din gæld håbløs og er den vokset dig over hovedet? Du kan søge en gældssanering ved skifteretten, hvis du opfylder betingelserne.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis det er aktuelt for dig, hjælper vi dig med ansøgning og er din repræsentant i processen - naturligvis til en fast lav pris.

Tilkendes du gældssanering af skifteretten bestemmer de samtidig vilkår for tilbagebetaling (typisk over 5 år). Du kan se mere om gældssanering, vilkår og betingelser på domstol.dk.

- Akkord

Er en gældssanering ikke aktuel, kan det være en mulighed at forhandle en akkordaftale med dine kreditorerne (dem du skylder penge). Det kræver både din og kreditorernes accept af vilkårene.

Vi har stor erfaring med akkord forhandlinger og kender mange af kreditorerne. Et godt resultat afhænger af forarbejdet og forhandlingerne. Vi bistår dig, hele vejen igennem, styrer forløbet og slipper dig ikke, før alt er endelig på plads.

En akkordaftale kan indeholde eksempelvis:

  • en afvikling af gæld (en bestemt periode/beløb).
  • et engangsbeløb til "fuld og endelig afregning af din gæld"

Kontakt os, så vi sammen kan vurdere og drøfte dine muligheder - du er velkommen.

Vi stiller vor ekspertise og erfaring til DIN rådighed !